2012-08-19 | 12:40:57

Sverige+ fem timmar= Thailand

Da var mitt Sverigebesok over annu en gang. Jattekul att vara hemma och traffa alla. Aven trevligt med lite intjanade pengar aven om det inte var lika kul att ga upp kl 6 varje dag. Jag har nu varit pa koh tao i ca 10 dagar och det har val inte hant sa mycket an och anda har det hant massor tyvarr. Nagra av er har sakert hort att vi haft ett dodsfall pa on. En tjej pa 24 ar, Alix, ramlade fran sin balkong for en vecka sen nu och dog pa en gang. Hon jobbade i baren dar Andy jobbar och vi alla kande henne tyvarr. Vi har haft flera sermonier i templet fram till nu i vantan pa hennes familj som kommit idag. imorgon blir det en till cermoni da hon ska kremeras och sen spridas men hennes familj har. Forutom denna tragiska handelse fortsatter livet har nere som vanligt, jattefint vader varje dag och jag har varit nere pa starnden ett par ganger for att battra pa brannan men dom kallar mig fortfarande vit sa jag vet inte om det hjalpt.. Jag har haft en kurs pa en av mina dykskolor men det ar inte jattemycket folk pa on. Just nu forsoker jag och Andy kolla lite pa Vietnam och planera var resa. Vi aker i borjan pa september och blir borta i 3 veckor. Utover detta har jag bestamt mig for att forsoka lara mig thai. Nu nar lagsasongen kommer kan det va bra att ha nagot att gora sa jag ska borja ga i var lilla thaiskola som vi har pa on :) Just nu forsoker jag lara mig rakna, sadar innnan man borjar skolan sa det inte blir for mycke att lara sig pa en gang. Nar jag forst kom hem till lagenheten va jag sa trott sa jag kolla inte riktigt pa stadningen utan tyckte det sag okej ut och gick och la mig pa en gang. Dagen efter dock nar jag va lite mer observant markte jag att det var sisadar med stadningen och Andy fick genast hora klagomal. Nu forstar jag hur du kanner dig nar du kommer hem ibland mamma :) Nu ar huset rent och fint dock och hundarna borjar bli fastingfria. bara ett bad som saknas for att ta bort lopporna. Jag vagrar ta in dom i mitt nytvattade badrum sa jag provade bada dom pa balkongen haromdagen men dom har da aldrig blivit badade i sitt liv sa dom sprang ivag sa fort dom anade vad som skulle handa. Nasta gang far jag forsoka ta hjalp an Andy for ett bad maste dom ha.. Jaja, jag tror det va allt som har hant an sa lange, Jag ska forsoka uppdatera oftare och aven slanga in lite bilder.. Hoppas kraftskivan pa Junigrand blev lyckad!! Puss och kram
3 Kommentarer
Micaela Norberg:

Skönt att höra att resan ner gick bra :)
Tråkigt dock med döds grejen, beklagar! <3
saknar dig redan :)
puss

2012-08-19 | 12:47:21
URL: http://micaelanorberg.blogspot.com
mamma:

Ja här skiner solen oxå för tillfället, någon strand har jag inte varit i närheten av dock...och vit ja det kan du skriva upp att jag är. Det här blev en konstig sommar!
Ja kräftskivan blev riktigt lyckad! Otroligt kul att kunna bjuda alla och vi rymdes i långa rummet:)
Det blev kräftor över förstås, de extra lådorna som Anders köpte i sista minuten. Jag ville köpa en extra tårta i sista minuten men blev stoppad av Anders turligt nog för det blev en över ändå:)
Sent-på-natten-korven blev oxå över:)Riktigt kul iaf! Du och Catja saknades förstås, Catja tågluffar och är i Prag och Barnen Guve stannade hemma.
Vi fick en massa fina presenter också så stort tack alla!
Veterinär besöket idag gick fint, hon fick injektionen direkt i blodkärlet där de tog prov så hon slapp den onda sprutan i rumpan:) Molly är trött nu.
Städningen har helt upphört, känner mig vilsen, ingen att plocka efter och knappt någon matlagning. Det är väl därför det känns så overkligt att jag bor här:)
Var rädd om dig, låter spännande m Vietnam och thai!
Saknar er alla tre. Puss o Kram

2012-08-20 | 14:04:38
mormor:

Så tragiskt med dödsfallet. Stackars alla. Så fort livet kan förändras. Ja man kommer till klarhet när man blir vuxen. Tänkte på städningen. Det är inte lätt att stå ut med tre "slarviga ungar ". Roligt att ni har lärt er i alla fall. Får se hur det blir hos Simon. Hur länge är det lågsäsong? Blir det långtråkigt tror du? Vi är tillbaks på Öland efter invigningsfesten som var jättetrevlig. I går hade vi 32 gr varmt. I dag är det regn men det gör inget. Vi har plockat de första björnbären. Må så gott, Puss och kram , mormor

2012-08-20 | 16:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: